Gør-det-selv

Trænger dit hjem til at blive gjort forårsklar? Læs med her og find inspiration til hvordan

Dette indlæg er sponsoreret.

Foråret er godt i gang, fuglene pipper og blomsterne spirer under den (til tider) blå himmel. Så er det bare med at få hjemmet til at følge med den dejlige udvikling. Over vinteren er det let at forvandle sig til lidt af et hulemenneske her i det kolde nord, og det bærer huset også tit præg af, når sæsonen er slut, og lyset igen bryder frem. Det kan eksempelvis være, at der har hobet sig lidt ekstra stakke med bøger op på reolen, eller at hele stuen langsomt har forvandlet sig til ‘et stort stearinlys’. Det er jo alt sammen meget hyggeligt, men når foråret og sommeren kommer, er det også dejligt at få gjort plads til lidt mere liv og lys. Læs med her og få tips og tricks til nogle af de måder, du kan komme godt igang med forårsprojektet i hjemmet.

Den store forskel 

Hvis man gerne hurtigt vil kunne se en forskel, kan det være en rigtig god idé at starte med udskiftning af større ting såsom møbler, der trænger til at blive erstattet. Hvis du eksempelvis ligger inde med et gammelt, slidt plastik spisebord, kan du overveje at skifte det ud med et unikt og smukt plankebord i stedet. Plankeborde kan findes i flere materialer, men hvis du vælger et lyst egetræsbord, vil det tillade en masse lys i rummet, samtidig med at plankeborde er både hyggelige og moderne. Et bord af træ er et rigtig godt valg, hvis du er til den moderne, nordiske stil. En anden ting, du kan overveje at skifte ud, og som vil gøre en stor forskel i ethvert rum, er dine lamper. Sørg for at købe lamper, der spreder lyset hensigtsmæssigt rundt i rummet. 

Projekt køkken

Det føles dejligt at få nye møbler, men mindre kan også gøre det. Eksempelvis at få ryddet op i køkkenet. Det kan virke uoverskueligt, og er det i mange tilfælde også, men når det er gjort, vil du med garanti føle dig glad og stolt. Køkkenet er et af de rum, der tit hober sig op, og en ordentlig omgang forårsoprydning, vil i mange hjem føre et dejligt resultat med sig.

Plads til farver og mønstre 

Sidst, men ikke mindst, kan du overveje, om det er muligt, at få lidt flere farver og mønstre ind i dit hjem. Det kunne eksempelvis være gennem et nyt tæppe eller ny kunst på væggene. Der er intet som friske farver, der kan bringe smil på læben – og det gælder altså ikke kun de dejlige grønne forårsfarver udenfor. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *