Bolig

3 tips til en forårsklar garderobe

Dette indhold er sponsoreret

Foråret og varmen er kommet til Danmark. Den nye sæson er en god anledning til at skifte den tunge beklædning ud og få fornyet garderoben. Foråret betyder, at vi endelig kan gemme vintertøjet væk og finde det lette tøj frem. Men måske du synes, at du mangler noget nyt til din forårsgarderobe? Læs med her, og få inspiration til fornyelse af din forårsgarderobe . 

Køb en lækker kvalitetstaske i dansk design

Hvis du ikke ejer en kvalitetstaske i dansk design, er det noget, du klart vil få glæde af, at føje til din nye forårsgarderobe. Der er noget helt specielt over dansk design. Dansk og skandinavisk minimalisme er noget mange forbinder med noget ekstraordinært og særligt lækkert. Herudover er det altid en forkælelse med en ny taske til din forårsgarderobe. Du kan for eksempel tage et nærmere kig på Fuhrhide lædertasker – dansk kvalitet og design. De fleste mennesker smider en taske over skulderen hver dag, hvad end det er en computertaske, shopper, tote bag, rygsæk eller måske endda en rejsetaske. I og med, at det er en accessory, som vi tager med os rundt hver dag, giver det ekstra godt selvværd, hvis du har en taske i god kvalitet. Din taske fortæller mere om dig, end du tror. For eksempel giver læder et råt og eksklusivt look. Derudover vil det også være en god investering og bæredygtigt, da en taske i god kvalitet kan holde i mange år. 

Byd foråret velkommen med farver

Mange mennesker har meget naturligt en tendens til at klæde sig efter vejret. Det kan nærmest virke helt forkert at hoppe i en skriggul kjole om vinteren. Foråret er til gengæld en sæson, som mange forbinder med farver. Hvis du normalt ikke er god til at bruge farver, kan du starte ud i det små. For eksempel kan du købe kulørte øreringe, hårspænder eller sko. Efterhånden kan du bygge på med farverige bluser og bukser. Det er for eksempel faktisk ret moderne, at hoppe i et par grønne bukser med en lyserød skjorte. Du kan også gøre din garderobe mere farverig med pastelfarver. De sarte farver gør måske, at det føles knap så grænseoverskridende og vovet at gå i farver.

Pep dit outfit op med nogle fede sko

Ligesom tykke trøjer og vinterjakker skal gemmes væk, og ditto vinterstøvlerne. Forårssko kan være mange forskellige typer af sko. Med sneakers går man aldrig galt i byen, og særligt kondisko har fyldt modebilledet de seneste år. Den sporty stil kan kombineres med et pænt sæt tøj. Desuden vil du formentlig også opleve bedre komfort i en sporty sko frem for et par spidse lædersko. Ordet ‘komfort’ er også noget, der karakteriserer dansk stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *