Bolig

Sådan gør du dit hjem mere personligt

Dette indhold er sponsoreret

Et hjem er ikke bare en adresse. Et hjem er dér, hvor du både lever, drømmer og oplever livets største glæder og sorger. Derfor er det vigtigt, at du i dit hjem både føler dig tryg og inspireret til at udvikle dig som menneske. Skandinavere er glade for at indrette sig stilistisk og bruge få detaljer til at udsmykke deres hjem, men mange oplever samtidig, at deres personlighed går tabt i indretningsprocessen. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvilke måder du kan gøre dit hjem til en afspejling af dig.

Giv din have personlighed 

Hjemmet er ikke kun det, der findes indendørs. En stor del af indretningen og din personlighed kan findes i måden, du vælger at behandle din have på, og hvordan du udsmykker den. En måde at skabe varme, liv og glade dage på, er ved at købe havelamper til havesæsonen. En flot belysning kan kompensere for meget og vil lysne hele dit hjem op, når mørket falder på. Du kan også bruge foråret på at gøde haven, plante nye blomster eller lave dit eget personlige drivhus. Når dine gæster snuser rundt i baghaven, vil de med sikkerhed få et indtryk af dig som person. 

Hyl dit liv 

For at give dit hjem et sjæleligt udtryk, skal du være indforstået med, at personligheden i indretningen ligger i detaljen. Det er oftest hverken sofaen eller tæppet, der siger noget, om hvem du er, men de ganske små ting, der både indrammer dit liv og kunstneriske udtryk. Billeder og malerier af dine yndlingskunstnere eller familie og venner er det entydige svar på, hvordan du formår at udsmykke dit hjem efter din personlighed, men planter, service og og puder er også gode bud på, hvordan du kan flette din kreativitet ind i boligindretningen. Mange vælger også på deres rejser, at købe små nipsting med hjem til hjemmet, så de altid vil blive påmindet om dette lands kultur. Det er også en måde, du kan erindre om dit liv på. 

Udforsk hele kataloget af møbler 

Det er betryggende og nemt at gå efter de klassiske møbler af danske designere, men i branchen findes mange håndværkere og designere, som har lavet deres egne alternative fortolkninger af disse. Retro er i de sidste år blevet brugt i flæng, da mange er vilde med, hvordan man indrettede sig i 60’erne, 70’erne og 80’erne. Retro er dog et vidt begreb, og man kan definere bølgen, som man vil. Kort fortalt, behøver du ikke at holde dig til tidens boligtrends. Måske er din personlighed at finde i en svunden tid, og det er kun charmerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *