Gør-det-selv

3 steder at tage hen på forlænget weekend

Dette indhold er sponsoreret

Hverdagen fyldes hurtigt med huslige pligter og kedelige rutiner. Du kender sandsynligvis godt følelsen af, at vasketøj, indkøbsture, madlavning, rengøring, oprydning og havearbejde optager al din fritid efter arbejde. Der er ikke tid til særlig meget andet, og derfor kan det være svært at have overskud til at forkæle sig selv og sin partner midt i hverdagens trummerum. Af den grund har vi samlet tre gode idéer til tre steder, I kan tage hen på en forlænget weekend, hvor I kan koble af, nyde hinandens selskab og bare få en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Spaophold i Danmark

I behøver faktisk ikke rejse ud af landet for at tage på en forlænget weekendtur, der kan give jer en følelse af at være på ferie. Der findes nemlig massevis af lækre weekendophold på hyggelige kroer, hoteller og badehoteller rundt i Danmark, hvor I er garanteret feriestemning. Et spaophold i Danmark byder på både afslapning og forkælelse, mad og vin på et gastronomisk højt niveau, wellness og velvære samt de mest romantiske og naturskønne omgivelser. Gå til oversigten over de bedste spaophold i Danmark, hvis I trænger til en afslappende forlænget weekend fyldt med romantik, forkælelse og mulighed for at fordybe jer i hinanden igen.

Kultur i London

Hvis I derimod ønsker at bevæge jer udenfor landets grænser, så kan en forlænget weekend til London være det oplagte valg. London er ikke længere væk end, at I kan flyve derover på kortere tid end, hvad rejsetiden er i bil fra den éne ende af Danmark til den anden. London rummer alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til kultur. Der er næsten et endeløst antal af interessante seværdigheder såsom dronning Elizabeths bopæl Buckingham Palace, det moderne kunstmuseum Tate Modern, den kongelige fæstning Tower of London og den historiske kirke Westminster Abbey. Samtidig byder London også på en spændende og moderne madscene på diverse madmarkeder, restauranter og street food-steder.

Historie i Warszawa

Polens historiske hovedstad Warszawa er en perfekt destination for en weekendtur, hvis I ønsker at opleve noget historie og komme hjem klogere på landets barske fortid. Byen er under konstant udvikling, og den rummer en fascinerende blanding af et rigt kulturliv, gammel og moderne arkitektur og en historie, der virkelig har sat sit præg på byen. Den gamle bydel blev nemlig lagt komplet i ruiner under 2. verdenskrig, men med årene er bydelen blevet rekonstrueret og omhyggeligt genopbygget, så kvarteret i dag ligner sig selv fra dengang. Den gamle bydel er også opført på UNESCOs verdensarvsliste og er absolut et besøg værd. Udover den gamle bydel byder byen også på utallige hyggelige spisesteder, der serverer fantastisk polsk mad til absurd billige priser. Warszawa er altså en oplagt destination til en billig forlænget weekend i kort afstand fra Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *