Bolig

Inspiration til indretning af spisestuen

Dette indhold er sponsoreret

En spisestue behøver ikke at være stor for at være hyggelig. Faktisk kan en lille spisestue være mere intime og hyggelig, end en stor spisestue. Derfor er det ikke altid nødvendigt at have en stor spisestue for at indrette den hyggeligt. Nogle gange skal der blot tilføjes nye møbler eller farver på væggene for at give rummet et nyt udtryk. Du kan også overveje at flytte rundt på møblerne i rummet for at give det et nyt udseende.

Indret din spisestue med et plankebord

Et plankebord er et flot og stilrent valg til din spisestue. Håndlavede plankeborde på fyn giver en varm og hyggelig atmosfære, og det er samtidigt et meget robust bord, der kan tåle lidt af hvert. Plankebordet er lavet af massivt træ, og derfor er det et bord, der vil blive ved med at se flot ud i mange år. Det er dog vigtigt, at man passer godt på sit plankebord, så det ikke bliver for slidt. Dette kan man eksempelvis gøre ved at undgå at stille for varme tallerkener direkte på bordet, da dette kan give misfarvninger i træet. Man skal også undgå at spilde vand på bordet, da dette kan give fugtskader.

Vælg de perfekte spisebordstole

For det første, så skal stolen passe til ens spisebord – både i stil og i højden. Det er vigtigt, at man ikke kommer til at sidde for højt eller for lavt ved bordet. Noget andet man skal have in mente når man vælger sin spisebordstol er selve siddekomforten. Det er nemlig ikke alle stole der er lige behagelige at sidde i – især ikke hvis man har tendens til at blive siddende længere tid ad gangen. Her kan det være en god idé at investere lidt ekstra penge i en mere behagelig stol med god polstring og eventuelt armlæn, hvis man gerne vil undgå ømme muskler efterfølgende.

Giv din spisestue personlighed med detaljer

Når man skal give sin spisestue personlighed, kan det være en god idé at starte med nogle af de mindre ting. Man kan overveje at have nogle fine vaser med blomster, som passer til årstiden. Dette giver også lidt liv i rummet, og er med til at gøre rummet mere indbydende. Yderligere kan man overveje at have nogle fine lysestager stående. Lys er altid med til at give et rum mere liv, og derudover så er det jo hyggeligt at sidde rundt om bordet med levende lys.

Der mange altså mange måder at indrette end spisestue på, men et godt sted at starte er ved at vælge det rigtige spisebord og stole og derefter skabe en hyggelig og personlig stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *