Bolig

Sådan indretter du din stue, så den er hyggelig

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan være, du snart skal til at flytte. Måske skal du flytte fra en lejlighed, hvor du kun har haft ét værelse, til et større sted, hvor du nu også skal til at have en stue. Det kan være helt underligt at skulle indrette så meget, fordi man er vant til, at det hele bare er på et enkelt værelse. Man har pludseligt mere plads, og det betyder også, at den plads skal fyldes ud med noget. Derfor finder du her nogle tips til, hvordan du indretter din stue, så den er hyggelig. Man kan vælge at gå i mange forskellige stilarter, men hygge er altid en sikker vinder, når det kommer til stuen.

En god sofa

Der er vist ingen tvivl om, at alle gode stuer har en fantastisk sofa – og det skal faktisk helst være en flyder sofa. Sådan en, som man slet ikke har lyst til at rejse sig fra, når man først har fået plantet bagdelen i den. Og selvom man så skal op igen, så skal det også være så stor en flyder, at det faktisk bliver lidt svært. Du kan få en flyder i mange farver og størrelser, så der bør være rig mulighed for, at du finder en, som passer til din stil og stue.

Der skal selvfølgelige også være rigeligt med tæpper på din flyder sofa, som man kan putte med på de regnvejrsfulde efterårsdage. Sofaen er måske noget af det vigtigste i en stue, og derfor må du ikke gå på kompromis med den.

Planter

Det er en rigtig god idé at have en masse planter, hvis du har plads til det. De er med til at skabe en hyggelig atmosfære. De kan gøre meget for et rum, og du behøver faktisk ikke særligt mange, før det gør en stor forskel.

Gulvtæpper

Hvis du ikke allerede har det lagt over det hele, så er det en god ide med nogle gulvtæpper. De giver varme og er behagelige at gå rundt på. De kan også gøre meget for stilen i et rum. 

Forhåbentlig er du blevet en lille smule inspireret til, hvordan du bedst kan indrette din stue, så den er hyggelig. Det vigtigste er dog, at du indretter den, så det er noget, som du kan se dig selv i hver dag. Det nytter ikke noget, at du indretter den efter, hvad andre vil tænke. Det er trods alt dig, som skal være i den mest. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *